WK voetbal vanuit de kattebak

Afzwaaier!

Jullie hoofdredactrice van deze oranjegetinte kattebak is momenteel de nummer één van de WK 2010 poule van de open kantoortuin! Helaas is de volgende voorspelling dat Nederland het net niet zou gaan redden tegen Brazilie. What was I thinking?! DUH. Laten we ons snel richten op ander belangrijk nieuws. Zo liet een voormalige voetbalgodenzoon zich even fotografen tijdens een tenniswedstrijdje.

Beckham ziet er spick ‘n spice uit. Hij moet alleen nooit en te nimmer zijn mond open trekken. Dat klinkt zo:

Als een iel vervelend manneke. Goed! Wat is er nog meer gebeurt op het veld en buiten het stadion? Het Nederlands elftal werd getrakteerd op hoog koninklijk gossip bezoek. Paris Hilton nam plaats op de tribune en werd onmiddellijk gearresteerd, wat volkomen logisch is. Laten we hopen dat haar hondjes gewoon thuis zijn gebleven.

Verder een ge-wel-dig baby nieuwtje van het model Gisele. Haar bijna zeven maanden oude Benjamin kan al op het potje. Daily Mieuw hoopt van harte dat alle lof naar haar nanny gaat. Of haar publicist. In ieder geval is Britbit onder de indruk.

Tot slot een tragisch wending in het leven van zangeres Lily Allen. Bijna iedere celeb overkomt het: men keert zich tijdelijk terug uit de waan van de celebdag en gaat in de woestijn zitten, adopteert een dorp wezen of gaat even mingelen met de locals in het regenwoud. Mieuw!

Dit schreef kittekat op 3-07-2010 om 21:12
Lees hier meer wk2010.

Reacties op “Afzwaaier!”

  • gast! | 3-07-2010 om 22:07

    Och och och, die Birtnye toch. Weer helemaal up and running, kijk
    toch eens hoe d’r WK2010-themed beehaatje door dat $5 hemdje heen
    schijnt. Ze is voor Nederland, en wil stiekem Stekelenburg in bed,
    ik weet het zo goed als zeker.